|
|
| آخرین اخبار کارگاه بعد ازظهر روز کارگاه به پروفسور یوهان ورت تعلق دارد وی سخنرانی تحت عنوان " تحقیقات آبزی پروری در دانشگاه واگنینگن هلند با تاکید سیستم مدار بسته و مدیریت کیفیت آب" خواهد داشت . سخنرانی ایشان بیش از 1ساعت طول خواهد کشید و بعد از آن یک ساعت به پرسش و پاسخ اختصاص خواهد داشت |
| حضور دومین سخنران شرکت فرادانه دومین سخنران اعزامی شرکت فرادانه در اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان
- مهندس رضوی با محوریت فرآیند های تولید اکسترود |
| حضور سخنران اعزامی شرکت فرادانه سخنران اعزامی شرکت فرادانه در اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان
- مهندس مهدی عرب با محوریت کنترل کیفیت مواد غذایی |
| اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان با اهداف زیر برگزار می گردد:
- ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه غذا و غذاسازی آبزیان
- ارتقای سطح دانش فنی کارشناسان و افراد فعال در زمینه صنعت آبزی پروری
- ایجاد بستری منساب جهت هم اندیشی اساتید، فعالین صنعت غذای آبزیان، آبزی پروران و دانشجویان
- آشنایی با مشکلات و چالش های صنعت غذاسازی آبزیان و تلاش در جهت حل مشکلات با کمک کاربردری کردن دانش | - استراتژی های غذایی برای کنترل مواد آلاینده
- تغذیه پایدار
- پلت اکسترود و پلت فشرده
- جانشینان پودر و روغن ماهی در غذای آبزیان و چالش های آن
- کنترل کیفیت مواد غذایی
- افزودنی های غذایی آبزیان | آخرین مهلت ثبت نام: 20 اردیبهشت ماه
تاریخ برگزاری: 24 اردیبهشت ماه |
| ساري – کیلومتر 9 جاده دریا- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری – دانشکده علوم دامی و شیلات |
|
|
|