این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
 
پیش برنامه کارگاه                آخرین اخبار کارگاه
 پیش برنامه کارگاه
پیش برنامه کارگاه به شرح زیر خدمت مخاطبان کارگاه ارائه می گردد
1397/02/10 ادامه مطلب


 آخرین اخبار کارگاه
بعد ازظهر روز کارگاه به پروفسور یوهان ورت تعلق دارد وی سخنرانی تحت عنوان " تحقیقات آبزی پروری در دانشگاه واگنینگن هلند با تاکید سیستم مدار بسته و مدیریت کیفیت آب" خواهد داشت . سخنرانی ایشان بیش از 1ساعت طول خواهد کشید و بعد از آن یک ساعت به پرسش و پاسخ اختصاص خواهد داشت
1397/02/01 ادامه مطلب


 حضور دومین سخنران شرکت فرادانه
دومین سخنران اعزامی شرکت فرادانه در اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان - مهندس رضوی با محوریت فرآیند های تولید اکسترود
1397/01/30 ادامه مطلب


 حضور سخنران اعزامی شرکت فرادانه
سخنران اعزامی شرکت فرادانه در اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان - مهندس مهدی عرب با محوریت کنترل کیفیت مواد غذایی
1397/01/29 ادامه مطلب


 آغاز به کار وب سایت و سامانه ثبت نام
سامانه ثبت نام کارگاه پیشرفت های تغذیه آبزیان به صورت رسمی شروع بکار کرد.
1397/01/22 ادامه مطلب


  معرفی کارگاه
اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان با اهداف زیر برگزار می گردد:

- ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه غذا و غذاسازی آبزیان
- ارتقای سطح دانش فنی کارشناسان و افراد فعال در زمینه صنعت آبزی پروری
- ایجاد بستری منساب جهت هم اندیشی اساتید، فعالین صنعت غذای آبزیان، آبزی پروران و دانشجویان
- آشنایی با مشکلات و چالش های صنعت غذاسازی آبزیان و تلاش در جهت حل مشکلات با کمک کاربردری کردن دانش
  محورهای کارگاه
- استراتژی های غذایی برای کنترل مواد آلاینده 
- تغذیه پایدار
- پلت اکسترود و پلت فشرده
- جانشینان پودر و روغن ماهی در غذای آبزیان و چالش های آن
- کنترل کیفیت مواد غذایی
- افزودنی های غذایی آبزیان
تاریخ های مهم

آخرین مهلت ثبت نام: 20 اردیبهشت ماه

تاریخ برگزاری: 24 اردیبهشت ماه

دبیرخانه کنفرانس
ساري – کیلومتر جاده دریا- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری – دانشکده علوم دامی و شیلات

تا همایش ...

0-1
برگزار کنندگان
حامیان