پیش برنامه کارگاه به شرح زیر خدمت مخاطبان کارگاه ارائه می گردد
ساعت 30/8 تا 40/8: قرآن و سرود
ساعت 40/8 تا 50/8: افتتاحیه
ساعت 50/8 تا 10/9: ارائه دکتر کرامت با موضوع استراتژی های غذایی برای کنترل مواد آلاینده
ساعت 10/9 تا 30/9: ارائه مهندس عرب با موضوع کنترل کیفیت مواد غذایی
ساعت 30/9 تا 50/9: ارائه پروفسور یوهان ورت با موضوع تغذیه پایدار
پذیرایی
ساعت 30/10 تا 50/10: ارائه دکتر عابدیان با موضوع افزودنی های غذای آبزیان
ساعت 50/10 تا 20/11: ارائه دکتر اورجی با موضوع جانشینان پودر و روغن ماهی در غذای آبزیان و چالش های آن
ساعت 20/11 تا 40/11: ارائه مهندس رضوی با موضوع فرآیند های تولید اکسترود
نهار و نماز
14 تا 15: سخنرانی ویِژه پروفسور ورت در رابطه با تحقیقات آبزی پروری در دانشگاه واگنینگن با تاکید بر سیستم های مداربسته و مدیریت کیفیت آب
15 تا 16: پرسش و پاسخ با پروفسور ورت
16 تا 30/16: مراسم اختتامیه