این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
صفحه اصلی
درج یک منو جدید : مدیریت سایت - تنظیمات - منو افقی
| درباره همایش
معرفی همایش
محورهای همایش
ساختار سازمانی همایش
تاریخ های مهم
گالري عکس
کارگاههای آموزشی
پوستر همایش
| اطلاع رسانی
اخبار
فایل ها
پرسش هاي متداول
| ثبت نام و ارسال مقاله
ثبت نام در همایش
راهنمای نگارش مقالات
ورود به سامانه کاربران
| پيوند ها
gp1
gp2
| خدمات
نقشه سايت
مديريت سايت
| راه ارتباطی
تماس با ما
پیشنهادات
test
درباره کارگاه
محورهای کارگاه
مشاهده پوستر کارگاه
عضویت در کارگاه
ثبت نام در کنفرانس
سامانه کاربران کارگاه
آمار بازدید
بازدید امروز : 0
بازدید کل : 3539
کاربران آنلاین : 0
بازدید این صفحه : 88
| درباره همایش >
کارگاههای آموزشی
>
.: کارگاههای آموزشی
پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان
1397/02/24
ارائه دهنده : پروفسور یوهان ورت
دکتر عبدالصمد کرامت
دکتر اورجی
مهندس مهدی عرب (سخنران اعزامی شرکت فرادانه)
مهندس رضوی (سخنران اعزامی شرکت فرادانه)
و دیگر اساتید مطرح دانشگاهی و صنعتی
ظرفیت 80 نفر
این کارگاه با حمایت شرکت فرادانه و شرکت شیل تکنیک برگذار می شود
لينك اصلي
پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان (دانشجویی)
1397/02/24
پروفسور یوهان ورت
دکتر عبدالصمد کرامت
دکتر اورجی
مهندس مهدی عرب (سخنران اعزامی شرکت فرادانه)
مهندس رضوی (سخنران اعزامی شرکت فرادانه)
و دیگر اساتید مطرح دانشگاهی و صنعتی
ظرفیت 80 نفر
این کارگاه با حمایت شرکت فرادانه و شرکت شیل تکنیک برگذار می شود
لينك اصلي
1