محورهای کارگاه
مشاهده پوستر کارگاه
|
Home > معرفی کارگاه
.: معرفی کارگاه اولین کارگاه آموزشی پیشرفت های صنعت غذاسازی آبزیان با اهداف زیر برگزار می گردد: - ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه غذا و غذاسازی آبزیان - ارتقای سطح دانش فنی کارشناسان و افراد فعال در زمینه صنعت آبزی پروری - ایجاد بستری منساب جهت هم اندیشی اساتید، فعالین صنعت غذای آبزیان، آبزی پروران و دانشجویان - آشنایی با مشکلات و چالش های صنعت غذاسازی آبزیان و تلاش در جهت حل مشکلات با کمک کاربردری کردن دانش |